Kinesisk Take-Away

A la Carte menu

________________

Restaurant Hong Cheng tilbyder på kinesisk take-away du kan se vores udvalg i a la carte menuen ved at klikke her.  gælder også på sushi take-away. Du kan se vores sushi-menu ved at klikke her.

Al take-away bestilles over telefon: +45 39 29 17 58

Take-Away

Hvis du skal have gæster og ønsker lækker mad, der er nemt og hurtigt, så bestil take-away hos Restaurant Hong Cheng. Vi sørger for at maden bliver klar i tide til dig og dine gæster.

Hvad end du ønsker at vælge mellem de udsøgte kinesiske specialiteter fra vores a la carte menu eller sushi lavet af vores egen sushi kok, så kan vi hjælpe dig.

Bestil mad til dit selskab – Dinner Transportable Buffet

Hvis du ønsker mad til mere end 20 mennesker, så har vi en Dinner Transportable Buffet som vi kan tilbyde dig. Du kan læse mere om buffetens indhold ved at klikke her. Hvis du er i tvivl om du ønsker mad til dit selskab eller om du vil holde dit selskab hos os, står vi altid klar med en hjælpende hånd. Ring til os for god rådgivning, så hjælper vi dig til at finde den bedste løsning.

Bestil bord i restauranten

Hvis du har ombestemt dig og alligevel hellere vil spise hos restauranten i hyggelige og autentiske omgivelser, så er du også mere end velkommen til at nyde maden hos os. Er du i tvivl om vi har plads, kan du altid ringe til os eller booke bord, gennem vores online bookingsystem, som du finder ved at klikke her.

Vi glæder os til at se dig, om det bliver når du henter lækker mad hos os næste gang eller besøger os i restauranten.